Vigseln stoppas av en röst längst bak i kyrkan – när brudgummen inser vad som hänt brister det

Att bröllop är känslosamma är väl ingen nyhet. Men det finns bröllop som kan få även de hårdaste av hårda att fälla tårar. Ett sådant hittar vi i det här klippet från norska Ålesund.

I den vackra kyrkan sitter besökarna och väntar spänt på vigseln mellan paret Maria och Ronny. Plötsligt öppnas dörrarna längst bak i kyrkan och bruden Maria kommer in, arm i arm med sin pappa. Men till skillnad från många andra bröllop håller bruden vid denna ceremoni en mikrofon i sin hand. Inom ett par sekunder har hon dessutom tagit ton och bjuder på en fantastisk version av vackra ”You raise me up”.

Brudgummen, som står placerad längst fram i kyrkan, brister först ut i ett varmt leende. Men inom kort svallar känslorna över för honom och han får svårt att hålla tårarna tillbaka.

Det blir en mycket känslosam promenad fram till altaret för bruden och hennes far, men det hela slutar inte där. Väl framme tar fadern över mikrofonen och fyller i med några egna textrader, riktade särskilt till den blivande svärsonen.

Jag har varit på en del bröllop men tror aldrig jag sett något så känslosamt som detta. Vilken fantastisk start på ett kärleksfyllt äktenskap!

Dela om du också skulle vilja uppleva detta någon gång!