Wow, vilken show! Här lyfter Justin Timberlake hela Globen.

Vilken Eurovisionfinal vi bjuds på i kväll. Världsstjärnan Justin Timberlake uppträdde i mellanakten och fick hela Globen att lyfta! Publiken och alla i pressrummet dansade loss och jublet hade ingen hejd.    

Jag har aldrig tidigare sett en mellanakt i Eurovisionsammanhang med en så stor stjärna som Justin Timberlake. Vanligtvis brukar fjolårets vinnare uppträdda och kanske framföra sin nya singel tillsammans med en stor orkester. Men i Globen fick vi alltså se ingen mindre än Justin Timberlake.

justin_1200x630
Foto: Anna Velikova

I den spektakulära showen framförde han ett medley med bland annat hitlåten ”Rock Your Body” och hans nya singel ”Can’t Stop This Feeling, som släpptes för några dagar sedan och är soundtrack till den kommande animerade filmen ”Trolls”.

Justin Timberlake var mycket glad över att vara i Globen och berättade att det vra han själv som ville komma och uppträdda på Eurovisionfinalen. Han passade också på att hyllad Måns.
– Gör han inte ett bra jobb?, ropade han ut till publiken i SVTS:s sändning.

Sedan passade Justin Timberlake på att hylla alla artister som uppträtt i kväll.
– Jag vet hur det är att sjunga en låt för första gången. Cheers till er, sa en glad Timberlake.

Under fredagens genrep var även Justin Timberlake med och då hyllade han Frans. Direkt efter hans framträdande sprang han till Frans och och skakade hans hand.
– Skrev du din låt? Jag älskar den. Det är en grym låt, sa Justin Timberlake, enligt Aftonbladet.

Vad kommer vi att få se i nästa års mellanakt i Eurovisionfianlen? Helt klart är i alla fall att SVT har lagt ribban ganska högt 🙂

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna