Yes! Nu öppnar Björn Skifs för att ställa upp i ”Så mycket bättre”.

Vi har väntat och väntat – men det har aldrig blivit av. Nu kommer dock ett glädjande besked. Den folkkäre artisten Björn Skifs öppnar dörrarna för att i framtiden ställa upp i det populära tv-programmet ”Så mycket bättre”, där kända svenska artister tolkar varandras låtar.  

I en intervju med Aftonbladet berättar Björn Skifs att han har fått frågan förr – men att det då inte har passat in i schemat. Inför kommande säsong blev han inte tillfrågad, men 68-åringen menar att sista tåget inte har gått för en medverkan i ”Så mycket bättre”.

– Man får se, om det passar tidsmässigt och på alla andra sätt, då är jag väl inte omöjlig. Det tror jag inte jag är, men vi får se, säger Björn Skifs till Aftonbladet.

Med ett eventuellt deltagande skulle Björn Skifs säkerligen bjuda på en och annan hit i sina tolkningar av andra artisters låtar – och sedan vore det ju minst lika härligt att få återuppleva klassiker som ”Michelangelo”, ”Krama dej”, ”Härligt, härligt, men farligt, farligt” och ”Håll mitt hjärta”.

Björn Skifs konstaterar även han att det är ett bra upplägg på programmet.

– Jag tycker att formen på programmet, grundidén med att artister sjunger varandras låtar, är en jättebra idé. Det händer lite grann då som vi har fått se, säger han till Aftonbladet.

I kommande säsong kommer artisterna Freddie Wadling, Danny Saucedo, Jill Johnson, Tommy Nilsson, Magnus Carlson, Lisa Ekdahl och Little Jinder att delta.

Dela gärna vidare om du känner någon Björn Skifs-fantast som skulle älska den här nyheten.