Skriken från elefantungen skär djupt i mitt hjärta. Men vad dessa hjältar gör då är så himla fint.

Det är otroligt hjärtskärande att höra den lilla elefanten skrika av smärta och rädsla. Och helt underbart när den äntligen blir räddad!
Den 10-åriga elefanten har fastnat i ett dike i nationalparken Kaziranga i Indien. Om inte någon människa hade sett den hade den förmodligen dött. Som tur var blev International Fund For Animal Welfare (IFAW) kallade till platsen och kunde hjälpa den. IFAW berättade att det måste ha varit smärtsamt för elefantungen att ligga upp och ned på det där sättet.

I videon nedan ser man hur en veterinär ger elefanten lugnande och smärtstillande medel så att de kan komma nära. Det gräver sedan upp marken omkring den så att den kan få fotfäste och komma upp igen. IFAW misstänker att den legat där hela natten, och det måste vara en otrolig lättnad för den lille stackaren att äntligen få vara fri igen!

Vilka hjältar det finns, och skönt att det hela slutade lyckligt!

.ad-container-normal {display: none;} .ad-container-narrow {display: block;} @media all and (min-width:800px) { .ad-container-normal {display: block;} .ad-container-narrow {display: none;} }

Gilla gärna Newsner för fler sådana här artiklar.

Foto: International Fund For Animal Welfare (IFAW)