Hon åker wakeboard i lugn och ro. Men när hon tittar åt vänster slår hjärtat ett extra slag.

En dröm jag har haft sedan jag var liten är att lära mig åka wakeboard. Det ser så fritt och äventyrligt ut. En annan dröm jag har haft sedan jag var liten, som jag tror att fler delar med mig, är att se delfiner i det fria. I deras rätta miljö. Att se delfinerna på någon av landets djurparker är inte alls samma sak som att se dem hoppa framför en båt i Stilla havet. Därför tycker jag att det här klippet är helt fantastiskt! Det kombinerar det bästa av två världar.

Det var en skön dag i Cortez hav, vid Mexikos kust. Personal från Pro-Winsurf La Ventana bestämde sig för att ge sig ut och åka wakeboard – ett beslut de aldrig skulle ångra.

Kvinnan står stabilt på sin wakeboard efter båten, när hon plötsligt ser saker röra sig vid vattenytan. Det visar sig vara delfiner. Gänget har tidigare sett delfiner en bit ut – men nu börjar de komma närmare och närmare. Och wakeboardaren kan inte låta bli att ropa av förtjusning. Delfinerna gör sina perfekta hopp precis framför och precis bredvid henne. Killen i båten ser ut att tycka det är minst lika roligt.

Mannen som har lagt upp klippet på Youtube har skrivit att ”det här var definitivt en av mina topp 3-eftermiddagar i LIVET”. Och det är inte svårt att förstå att han tycker så när man tittar på klippet – som nu har över 13 miljoner visningar.

Delfiner är av naturen vänliga och intelligenta djur, och det är inte alls ovanligt att de dyker upp där människor befinner sig. På flera ställen i världen kan turister betala för att få simma med dessa vackra varelser.

Cortez hav har kallats ”världens akvarium” – tack vare sin artrikedom. Men där finns inte bara delfiner utan även över 100 olika hajarter. Hammarhaj och vithaj bland annat. Men det var tur att det var just delfiner som dök upp när den här wakeboardaren upplevde ett av sitt livs ögonblick.

Dela gärna om du också vill glädja någon med detta klipp.

Vill du har fler Natur-artiklar i ditt flöde så klickar du bara på gilla-knappen nedan.