108-åriga Dagnys kärleksbesked – efter alla år: ”Marknaden för giftaslystna 100-åringar är…”

Dagny Carlsson, 108, är änka sedan många år tillbaka.
Nu stänger den folkkära bloggaren dörren för eventuella charmörer.
I sin blogg förklarar hon varför.

Det finns inte mycket som slår sann vänskap.

Just detta beskriver Dagny Carlsson så väl. Den 108-åriga blogg- och tv-profilen berättar nu om den underbara eftermiddagen när hon plötsligt fick besök av sin bästa vän sedan sex decennier tillbaka!

Foto: Wikimedia commons

Helt fantastiskt att ha en sådan lång och fin vänskap.

– I dag kom även bästisen på besök medförande goda kakor till eftermiddagskaffet. Hon är toppen min bästis och är alltid trevlig att umgås med. Det är inte all vänskap som varar i 60 år som vår har gjort, skriver Dagny stolt och glatt på sin populära blogg.

De har en mycket god gemenskap och trivs med att ses, berättar Dagny. Det finns också en sak som förenar de båda damerna – de är änkor.

Och får man tro Dagny så kommer varesig hon eller väninnan framöver att skaffa sig något sällskap i form av en ny partner.

Foto: TV4

– Hon har också blivit änka så nu saknar vi en partner båda två. Ingen av oss är sugen på att skaffa någon ny heller, skriver Dagny i bloggen och fortsätter:

– Jag finge nog i så fall jaga förgäves för marknaden för giftaslystna 100-åringar är nog rätt liten.

Dagny själv har två äktenskap bakom sig, och hon har tidigare berättat i sitt sommarprat i radions P1 om båda två. Det första tvingades hon rymma ifrån Hon har beskrivet sin första make som alkoholiserad och fruktansvärt svartsjuk.

Dagny föll för småländsk snickare

Hon flyttade då i stället till Stockholm, där hon fann kärleken på nytt. Den här gången föll hon för den småländske snickaren Harry, som var snäll mot henne. De fick många lyckliga år tillsammans. Hon minns honom med värme.

– En del i min familj var lite snobbiga och tyckte inte att han hade tillräckligt hög status men jag tyckte att han hade hög själslig status, har Dagny Carlsson berättat i sitt sommarprat, om sin stora kärlek som gick bort för många år sedan, efter ett 43 år långt och lyckligt äktenskap.

Underbara Dagny, vi önskar dig och väninnan en trevlig helg!

Skriv gärna en uppmuntrande kommentar om denna härliga 108-åring.

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required