18-åriga Rodas skrapade hem drömvinst på Triss – reaktionen på mångmiljonregnet är underbar

18-åriga Rodas Hafti från Sundsvall har all anledning att jubla.

I helgen skrapade hon nämligen fram den maximala utdelningen i TV4:s Nyhetsmorgon.

När det ska skrapas Triss i Nyhetsmorgon är det alltid olidligt spännande. Och när det gäller de stora vinsterna blir det alltid en rad härliga scener från såväl Trisskrapare som programledare.

Och just ett sådant ögonblick bjöds vi på i helgen när 18-åriga Rodas Hafti från Sundsvall skrapade fram storvinsten.

På grund av den rådande coronapandemin kunde Rodas inte vara på plats i studion, utan fanns istället med via videolänk för att skrapa Triss ihop med programledaren Anders Pihlblad.

I tv-rutan ser man en nervös Rodas välja nummer med en familj som hejar på i bakgrunden.

Började lovande

Och det började riktigt lovande. På första lotten, då Rodas valde att skrapa fram antal år för vinsten, slutade det med 25 år.

Foto: Tv4

Därefter väntade den andra lotten, för vilken summa 18-åringen skulle få i månadsbelopp. Och på allra sista raden visade sig 100 000 kronor i månaden – vilket totalt sett, över 25 års tid, blir en riktig kanonvinst på hela 30 miljoner kronor.

Supervinsten resulterade givetvis i en riktig glädjeyra, även om 18-åringen var i minst sagt chocktillstånd var reaktionen hemma hos Rodas helt underbar.

Hur pengarna nu ska komma till användning återstår att se. Men Rodas är åtminstone fast besluten om att plugga klart och köpa något fint till sin familj.

– Grattis. Jag tror hela Sverige applåderar nu. Vilken underbar tur och vilka lotter du drog, säger Anders Pihlblad till Rodas som fortfarande är i chock.

Se det underbara klippet i videon här nedanför.

https://www.tv4.se/klipp/va/13350471/megamiljonregnet-i-triss-18-aringen-om-den-otroliga-vinsten

Stort grattis Rodas, så härligt att se! Dela gärna för att skicka dina gratulationer till 18-åringen.

Få vårt nyhetsbrev

* indicates required