18-åringen har Downs syndrom och ska bli modell. Vilken förebild för alla att följa sina drömmar.

Madeline Stuart är 18 år och kommer från Brisbane. Förra året bestämde hon sig för att fokusera mer på sin hälsa, och gå ned i vikt, efter att ha haft en viktökning kopplad till hennes syndrom och hjärtproblem.

madde

Efter att ha gått ned 10 kilo försöker hon nu – med hjälp av sin mamma Rosanne – slå sig in i modellbranschen. Varje dag berättar hennes mor för Madeline hur vacker och fantastisk hon är, skriver brittiska Metro.

madde2

”Maddy har aldrig varit självisk och oroar sig alltid för alla. Om någon i motståndarlaget ramlar under en basketmatch slutar hon spela för att hjälpa dem upp”, säger mamman till Daily Mail.

madde3

Efter en kämpig start med träningen simmar nu Maddy 5 gånger i veckan. Hon spelar också cricket och dansar med Hip hop-dansgruppen Bust a move. I sommar reser gruppen till Los Angeles för att uppträda.

madde5

Hon letar nu också efter en agentur som kan hjälpa henne få fart på modellkarriären.
”Människor med Downs kan göra allt, de behöver bara få göra det i sin egen takt. Ge dem en chans och du kommer bli rikligt belönad”, tillägger hennes mamma.
”Jag tycker att det är på tiden att människor inser att personer med Downs syndrom kan vara vackra och sexiga och förtjänar att hyllas”.

madde4

Foto: Facebook

Vill du fler artiklar som den här i ditt flöde så klickar du bara gilla här nedanför.