19-åriga Tova försvunnen – nu letar polisen efter misstänkta kidnapparna

19-åriga Tova Moberg från Hälsingland är försvunnen sedan natten till lördag. Nu har polisen gått ut med namn och bild för att få hjälp med att hitta flickan, som de misstänker blivit kidnappad av tre unga män.

Det var runt midnatt i lördags som 19-åriga Tova från Njutånger senast sågs av sina vänner i Hudiksvall. Sedan dess har hon varit försvunnen, och polisen har anledning att tro att hon utsatts för människorov, det skriver Aftonbladet

Efter att Tovas anhöriga anmält hennes försvunnen påbörjades ett intensivt sökande som nu fortsatt med helikopter.
– Vi har gjort en mobilpositionering, men den har inte gett något. Vi fick ett resultat som vi kan jobba efter, men det är ett stort område, säger polisens vakthavande befäl Matilda Isaksson, polis i Gävelborg, till Aftonbladet.

Under måndagsmorgonen meddelande polisen att tre män i 20-årsåldern anhållits misstänkta för människorov, men fortfarande syns inga spår av 19-åringen, och nu vädjar polisen om allmänhetens hjälp.  

Polisen vill ha in tips om försvinnandet. 

Har du sett eller hört något som kan hjälpa polisen i sökandet efter 19-åriga Tova? Tveka då inte att höra av dig till polisen på 114 14. Dela gärna för att sprida informationen för att hjälpa polis och anhöriga.