22-åriga Mellostjärnan Renaida Braun har nu opererats för cancer: ”Elakartad tumör”

För några dagar sedan gick artisten Renaida Braun ut och berättade att hon har drabbats av cancer.

Nu har 22-åringen opererats.

Det var i slutet av förra veckan som 22-åriga Renaida Braun gav beskedet att hon har drabbats av cancer.

Braun, känd bland annat för att ha gått till final i Melodifestivalen 2018 och sedermera medverkat i Stjärnornas stjärna, berättade om det tuffa beskedet på Instagram:

”Trodde aldrig att jag som 22-åring skulle skriva att jag har fått cancer, men det har jag. Detta är mycket tufft men jag ska fan klara det. Nu vet ni – var rädda om er”, skrev Renaida Braun till ett videoklipp på Instagram.

Renaida Braun opereras för cancertumör

Sent under torsdagskvällen kom Renaida Braun med ett nytt besked. På Instagram meddelade artisten att hon nu ska operera bort den elakartade cancertumören, som sitter i halsen.

”Där krysset är sitter en elakartad cancertumör och idag opererar vi bort den. Hoppas hoppas att ALLT kommer ut så kanske jag slipper strålning… TACK igen alltså verkligen TACK, ni gjorde mig 1000 gånger starkare”, skriver Braun på Instagram.

I kommentarsfältet får artisten mycket kärlek och stöd av både privatpersoner och artistkollegor. Bland annat har John Lundvik, Jessica Andersson, Hanna Ferm, Oscar Zia, Sabina Ddumba och Mariette Hansson skickat sina kärlekshälsningar till Renaida Braun.

Nu skickar vi alla våra styrkekramar till Renaida.