4 grabbar tolkar ”Hallelujah” – då går ridån plötsligt upp och en världsstjärna stämmer in

Leonard Cohens ”Hallelujah” är en av världens mest kända sånger. Den har sjungits in av otaliga artister sedan den släpptes 1984 och flera av tolkningarna har blivit minst lika kända som Leonard Cohens original.

I det här klippet är det fyra kanadensiska killar, kallade ”The Canadian Tenors”, som framför sin stämningfulla version i pratshowvärden Oprah Winfreys tv-show. 

Men vad varken killarna eller publiken vet är att i kulisserna står en av världens främsta sångerskor och väntar. Hon låter dem börja sitt framförande innan ridån sedan skjuts isär och hon smyger upp bakom på scenen…

Sångerskan är ingen mindre än den kanadensiska världsstjärnan Celine Dion! Killarna blir minst sagt chockade när de inser vem de nu ska få sjunga tillsammans med och det jag gillar så mycket är att Celine Dion inte på något sätt stjäl showen utan hon ansluter bara och stämmer in i sången och blir en del av gruppen. 

Deras gemesamma tolkning av ”Hallelujah” gör ingen besviken – det här är verkligen en vacker version som går rakt in i hjärtat. Dela gärna vidare om du gillar den!

Publicerad av Newsner musik, gilla gärna