Alla nobbar pojke med Downs syndrom – då bjuder flickan ut honom och får tack hon aldrig glömmer

Daniel Rivas, som föddes med Downs syndrom, ville så gärna gå på skoldansen.

17-åringen bjöd ut några tjejer, men fick nobben av samtliga.

Då bjöd Kylie Fronius ut honom och gjorde skoldansen till en oförglömlig kväll för båda.

Youtube

17-årige Daniel Rivas, från USA, bjöd ut en tjej till skoldansen, men fick nobben. Det gjorde honom så ledsen, men helt plötsligt får han sitt livs överraskning. Flickan Kylie Fronius hade hört att Daniel letade efter en dejt till skoldansen och bestämde sig för att bjuda ut honom. När Daniel fick frågan sken han upp som en solstråle.

Youtube

Kylie såg fram emot att gå på skoldansen med Daniel.
”Jag tycker inte att människor som föds med funktionshinder är annorlunda. De är lika normala som alla andra, bara att de lär sig på ett annat sätt”, sa hon enligt Fox5.

Kylies fina gest fick snabbt spridning på nätet och händelsen nådde till och med den lokala TV-kanalen Fox5, som bestämde sig för att överraska paret. TV-kanalens ”surprise squad” åkte till skoldansen och bjöd dem på en överraskning de sent kommer att glömma.

Youtube

Kylie och Daniel hade precis tagit de obligatoriska bilderna och var redo att sätta sig i sina bilar för att åka till själva dansen. Då erbjöd Fox5 dem en exklusiv åktur i en Rolls-Royce. Men det var inte allt: det skulle bli ett stopp på vägen…

Youtube

Överraskningarna tog aldrig slut

Bilen stannade vid en lyxrestaurang, där Daniel och Kylie, tillsammans med pojkens mamma, fick avnjuta en gratis middag. Mamman blev tagen av TV-kanalens fina gest.
”Jag brukar gå förbi här ofta, men tänker alltid att det är helt omöjligt att ta med barnen hit för att det är så dyrt”, sa hon enligt Fox5.

Kylie och Daniel hade en oförglömlig kväll på skoldansen. Men överraskningarna tog inte slut där. TV-kanalen och deras ”surprise squad” betalade en resa till Disneyland för Kylie och Daniel med familj. Inte nog med det! Ägaren av bilfirman United Nissan, som också var involverad i överraskningen, delade ut ett stipendium värt 10 000 dollar till Daniel, så att han har råd att gå på college. Nu kan hans dröm att bli en kock infrias!

Youtube

Det är omöjligt att inte bli berörd av den här fina historien. Först Kylie som bjuder ut honom och sedan alla underbara överraskningar som TV-kanalen bjöd på. Nu kan Daniel se fram emot att gå på college och i framtiden få jobba med det han älskar. Dela gärna artikeln på Facebook för att visa dina vänner.