”Allt för Sverige”-paret ska gifta sig – med köttbullar, lingon, och allt som är svenskt

Det sägs att kärleken dyker upp när man minst anar det. Så var det för Victoria ”Tori” Allen, 28, och Nathan Younggren, 25, båda deltagare i årets ”Allt för Sverige”. Efter att ha lärt känna varandra under inspelningarna står det nu klart att de kommer att gifta sig på nyårsafton. Och bröllopet blir hundra procent svenskt.

Allt för Sverige är en svensk realityserie där vi får följa svensk-amerikaner som kommer till Sverige för att lära känna det land där de har sina rötter. Varje säsong får programmets deltagare göra typiska svenska aktiviteter och göra många intressanta möten, men att finna sitt livs kärlek är inget som utlovas. Men i tv kan allting hända.

Viskade ”Jag älskar dig”

Under måndagskvällen fick Minnesota-bonden Nathan Younggren lämna ”Allt för Sverige” efter att ha förlorat en duell. Men det som fick tittarna att dra efter andan var när han lutade sig fram och viskade ”Jag älskar dig”, till nyfunna kärleken Victoria, som också medverkar i programmet.

Foto: SVT

Köttbullar och lingon

Paret träffades under inspelningarna i somras, och det sa klick snabbt. På nyårsafton ska de gifta sig, och de vill ha ett riktigt svenskbröllop, det berättar Aftonbladet. Bland annat ska de gå ner för altargången, och skippa den amerikanska traditionen om att brudens far lämnar över bruden.
– Det blir lite svenska flaggor också. Och så ska vi äta svenska köttbullar, säger Nathan Younggren till Aftonbladet.

Foto: SVT

Kärleken dyker verkligen upp när man minst anar det. Vi önskar Nathan och Victoria all lycka. Dela gärna om du också gör det.