Anders Bagges nya glädjebesked med Johanna – berättar om fina gåvan

.

Här är Anders Bagges, 51, nya och härliga besked tillsammans med sin älskade Johanna Lind Bagge, 47.
Ett år efter parets sagolika bröllop avslöjar han gåvan som de båda verkar vara så glada över.
– Vilken morgon!! skriver Bagge på Instagram.

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge gifte sig i slutet på förra sommaren. De sade då ja till varandra under en vacker ceremoni i Stockholm under överseende av familj, vänner och deras fyra hundar – Iris, Sonja, Selma och Ebba.

Att hundarna har en viktig plats i det parets hjärtan vet nog alla vid det här laget, och det var så klart självklart att de skulle få vara med på deras stora dag. De är riktiga djurvänner som älskar sina hundar!

Nu – nästan ett år efter bröllopet – berättar Anders om den fina bröllopsgåva de båda fick i samband med vigseln. På sin Instagram har Anders lagt upp ett klipp från fredagsmorgonen. Klippet går att se nedan, och han skriver:

– Vilken morgon!! Helt spegelblank, endast Pekka är vaken, hittade mina byggtofflor till slut! skriver Bagge.

Och avslöjar i nästa andetag den fina bröllopspresenten: En båt. Den kan alla se i videoklippet nedan.

– Såg ni båten i början? Den fick vi @johannalindbagge i bröllopsgåva av massa härliga vänner återkommer med jungfru tur, vi ska bara köpa ett vackert gammalt paraply och en riktigt hög hatt till stunden i ära, skriver Anders.

Sveriges mest folkkäre Idol-domare och Johanna har under året som bekant också bjudit in oss tv-tittare i sitt egna program ”Cirkus Bagge”. Dessutom har Anders haft egna programmet ”Bagges hemlösa hundar”, ett mycket uppskattat program för alla djurälskare.

Dela gärna vidare inlägget om du också vill önska Anders och Johanna en skön sommar tillsammans! ❤️