Änkan märker att någon börjat skotta hennes altan – när bevakningskameran avslöjar vem kommer tårarna

Att vara med om att ens partner och stora kärlek går bort är en sorg de flesta av inte kan föreställa sig. Förutom att saknaden är enorm så blir den som förlorat någon ständigt påmind så fort det ska göras saker som ens partner brukade göra.

Leigh Anne Skoda vet exakt hur det är att gå igenom en sådan smärta. Leigh förlorade sin älskade make i cancer tidigare i år. Och i en av de svåraste stunder var det en av de mest oväntade personer som visade henne stöd, nämligen postbudet. Detta är något som uppmärksammats och hyllats av bland annat The Epoch Times.

Att plötsligt bli ensamstående förälder, och se efter det stora huset i Nebraska själv blev en stor omställning för mamma Leigh Anne.

Förutom att finnas där som både mamma och pappa för sina barn så var det mycket jobb med att underhålla hushåll och trädgård, speciellt då det faller mycket snö i Nebraska under vintermånaderna.

När det kom till att byta vinterdäck slog det Leigh Anne att hon aldrig gjort det ensam tidigare, då maken Bryan alltid brukade göra det. Leigh Anne kände att det var på tiden att hon lärde sig, och bad därför den trevliga budbilsföraren om ett extra handtag.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10156649873869822&set=a.428580384821&type=3&theater

Budet, som visade sig heta Bryan, kom att bli en god vän till Leigh Anne, då han vänligt och pedagogiskt hjälpte till. Bryan fick veta att Leigh Anne var änka, vilket gjorde att han genast förstod att hon kämpade med att få ihop vardagen för sina barns skull.

Undrar vem som skottar hennes altan regelbundet

En dag, utan Leigh Annes vetskap, vände Bryan bilen för att åka till henne och skotta hela hennes uppfart och altan, för att ta bort en jobbig sak på hennes långa lista av saker att göra.

Detta gjorde Bryan flera gånger, och Leigh Anne visste inte vem som frivilligt åkte hem till henne och skottade uppfarten och altanen.

När Leigh Anne tog sig en titt på övervakningskameran blev hon dock inte förvånad, bara rörd. Såhär skriver hon i ett hyllningsinlägg på Facebook, där hon delar videon:

”Dörrkameror fångar inte bara människor som vill stjäla paket. Vår FedEx-kille stannade still med en god avsikt. Jag känner verkligen att vi korsar vägar med vissa människor av en anledning. Tack Brian Scholl för att du är du, och för att du är av de människor som verkligen ”förstår” vår situation! #kindessmatters

Brian Schol”

https://www.facebook.com/leigh.skoda/videos/10156523386799822/

Jag fick gåshud när jag såg det här. Tänk om alla var lika empatiska. En liten gest kan vara stor för någon annan. Dela gärna om du håller med och vill inspirera andra.