Änkan tittar på sina bröllopsbilder – då upptäcker hon plötsligt en skrämmande detalj

En bild säger mer än tusen ord sägs det, och visst stämmer det, i vissa fall skrämmande mycket. 

När Emma Cotillard från Storbritannien såg tillbaka på sina bröllopsfoton upptäckte hon något hon önskat att hon sett tidigare.

När 33-åriga Emma gifte sig med sin stora kärlek Justin Cotillard såg hon fram emot en romantisk smekmånad. Vad hon inte visste var att det skulle bli början på en mardrömsresa. 

De första varningsklockorna ringde en morgon på resan när Justin började skrika åt Emma att hon skulle lämna rummet. Eftersom att Emma var gravid i sjunde månaden var hon extra känslosam och reagerade starkt på makens överraskade beteende, och det blev värre. 
– Han kunde inte minnas att jag var gravid i sjunde månaden med vårt första barn. Han trodde att jag var en främling, berättar hon för brittiska Daily Mail

Facebook/Emma Cotillard

Eftersom Justin bara var 29 år vid tillfället var symptomen extra oroväckande. Paret fick avbryta sin resa och åka hem till England, där väntade ett chockerande besked. 

Justin hade en aggressiv hjärntumör, och läkarna konstaterade att han som mest hade två år kvar att leva. 

Facebook/Emma Cotillard

Samma dag som Emma födde parets första dotter, Mia, påbörjade Justin sin behandling och kunde därför inte vara med sin dotter den första tiden. 

Facebook/Emma Cotillard

Trots behandlingen gick det snabbt utför, och Emma minns läkarnas ord som en mardröm. 
– De gav mig två veckor för att åka hem och vara med min man innan han skulle dö, berättar hon. 

I maj 2016 gick Justin bort och parets gemensamma dotter får nu växa upp utan sin pappa. Allt gick fort då ingen hade misstänkt hjärntumör, men i efterhand har Emma fått en del tankeställare. 
– Om man tittar på bröllopsbilderna nu så kan man se att hans högra ansiktshalva hänger neråt, säger Emma. 

Facebook/Emma Cotillard

Emma har delat med sig av berättelsen för media för att hon vill uppmuntra andra att uppsöka läkare vid minsta avvikande beteende. Många liv kan förlängas eller räddas om tumören upptäcks tidigt. Dela gärna för att hjälpa till att sprida budskapet.