Arnold Schwarzeneggers okända son har växt upp – är en kopia av sin starka pappa

Arnold Schwarzenegger är en av vår tids största actionhjältar. På vita duken har han underhållit oss i decennier – och med roller som Terminator och Conan Barbaren evigt gjort avtryck i filmhistorien.

Han föddes 30 juli 1947 i Thal i Österrike och flyttade till USA 1968 för att helhjärtat satsa på karriären som skådespelare och kroppsbyggare.

1983 blev han amerikansk medborgare, och var mellan åren 2003 och 2011 guvernör i Kalifornien.

Men det var som sagt kroppsbyggande och idrott som startade Arnolds framgångsrika karriär. Han vann styrketävlingen ”Mr Olympia” under hela sju år.

Han var gift med journalisten Maria Shirver, 64, men paret separerade 2011. Samma år uppdagades att Arnold hade ett femte, okänt barn utanför äktenskapet, rapporterar Hänt.

Foto: Gage Skidmore/Wikimedia commons

72-årige Schwarzenegger har fem barn – fyra tillsammans med ex-hustrun Maria. De heter Katherine, Christina, Patrick och Christopher och är mellan 22-30 år gamla.

Och sen var det den femte – Joseph Baena, eller Joe som han kallas!

Det var år 2011 som det kom fram att Arnold hade haft en relation med hushållerskan Mildred Baena medan han var gift med Maria. Senare samma år gick Arnold och Maria skilda vägar.

Och lite senare kom det dessutom fram att Arnold hade en femte son. Joe är i dag 22 år och är sin pappa upp i dagen!

Filmstjärnan ska i intervjuer ha förklarat att han på senare år inte kunnat undgå likheterna dem emellan. I dag tycks de ha en mycket fin relation.

På sociala medier är det många följare som kommenterar att de ser stora likheter mellan Joe och en ung Arnold.

”Sådan far sådan son”, skriver en.

”Nu börjar du se ut som din far”, skriver en annan person i kommentarerna.

https://www.instagram.com/p/B3V3k6kJIwn/

I somras visade de för första gången upp sig tillsammans på gymmet, men det ska ha varit långtifrån första gången de tränade ihop. ”Massor av gratulationer till den bästa träningskompisen i världen. Älskar dig pappa”, skrev Joe till den här bilden där man kan se hur far och son tränar tillsammans.

En källa berättar för HollywoodLife.com att Arnold ska vara väldigt glad över att se hur Joe är intresserad av kroppsbyggande, styrkelyft och fitness.

”Det värmer Arnolds hjärta att hans son tar efter honom” sade en källa till sajten enligt Metro. Dessutom tränade de på samma gym där Arnold en gång i tiden byggde upp sin karriär.

Enligt samma uppgifter tränar far och son nu tillsammans varje dag.

Så här såg Arnold ut på 1970-talet.

Foto: Wikimedia commons

Visst är Joe lik sin far?

https://www.instagram.com/p/B5D6BVkp0Z1/

Så roligt att se att generna går i arv från far till son. Dela gärna inlägget vidare om du också tycker det är roligt att höra att Arnold har en så fin relation till sin son!

TV: Sjuksköterska adopterar tvillingar