Baren har skapat ”änglashoten” – ska rädda kvinnor ur jobbiga situationer

När man bestämt träff med någon och det inte alls säger klick vill man helst av allt bara försvinna därifrån, gärna så snabbt som möjligt. Jag själv har råkat ut för ett antal pinsamma tystnader och obekväma dejter i mina dagar, och många gånger har jag önskat att det fanns en smidig lösning för att fly.

Jag har som tur är klarat mig från obehagliga situationer, men tyvärr vet jag alltför många som träffat personer som fått dem att känna sig otrygga. Nu har en bar i Florida kommit på klockren lösning på problemet – en änglashot.

På baren Iberian Rooster i Florida har man uppfunnit en hemlig kod för att hjälpa personer som vill komma undan en jobbig situation, till exempel att någon besvärar dem eller att en Tinder-date är misslyckad. 

Om en person beställer en ”Änglashot” så kommer bartendern att agera. Hur personen vill ha den serverad talar om hur allvarlig situationen är och vilken hjälp personen i fråga vill ha, det skriver Tampa Bay Times

Barens föreskrifter som finns uppsatta lyder: 

”Vi är här för att hjälpa. Gå bara till baren och beställ en änglashot: 

Enkel: Bartendern kommer att leda dig till ditt fordon. 
Med is: Bartendern kommer att ringa efter en Uber åt dig.
Med lime: Bartendern kommer att ringa polisen.”

Vilken briljant idé som kan förhindra många obekväma eller obehagliga situationer. Dela gärna om du också tycker att det här var en bra idé.