Ingen visste var pojkarna var. Men när tränaren knackade på förändrades deras liv för alltid.

Jack Mook från Pittsburgh bor ensam och jobbar som polis, det har han gjort i över 20 år. Vid sidan om jobbet hjälper han till på ett boxningscentrum och tränar ungdomar. Jack Mook beskrivs som en riktig tuffing. Han lever det typiska ungkarlslivet och är ingen person som har lätt för att visa känslor.

Foto: Youtube.

A

Foto: Youtube.

B

Jack gillar verkligen att hjälpa till på boxningscentrumet och att lära ut sina boxningsknep till barnen.
– De flesta barnen som kommer hit är gatubarn. Många av dem har fötts i fattigdom, säger Jack Mook till CBS News.

Foto: Youtube.

C

Två av pojkarna som går och tränar med Jack Mook är bröderna Jesse, 11, och Josh, 15. Och de här två barnen har ett speciellt band till tränaren.

Foto: Youtube.

D

Så när plötsligt bröderna slutade att dyka upp på boxningsträningarna blev Jack Mook orolig. Han gav sig iväg för att ta reda på vad som hade hänt och till slut hittade han den äldre brodern Josh i skolan.
– Han såg fruktansvärd ut och hade påsar under ögonen, berättar Jack Mook för CBS News.
När Josh berättade hur han mådde brast allt och tårarna bara rann.
– Han frågade mig om hur jag hade det och då bara grät jag, berättar Josh för CBS News.

Foto: Youtube.

E

Fram till det här ögonblicket var det ingen som visse hur bröderna egentligen hade det. Sanningen var att de bodde på ett uselt fosterhem fullt med råttor och kackerlackor. Barnen levde under fruktansvärda missförhållanden där fosterföräldrarna ignorerade dem.
– De har haft det fruktansvärt. Och jag fick nog av det, säger Mook til CSB News.

Foto: Youtube.

F

Jack Mook kunde inte fortsätta att se hur pojkarna led så han hjälpte dem att hitta ett nytt fosterhem – hemma hos honom. Pojkarna flyttade in till Jack och bodde med honom i två år. Äntligen fick de ett tryggt hem med en vuxen som brydde sig om dem och gav dem kärlek och stöd.
– Jag har aldrig sovit så gott som jag gjorde den natten, säger Josh om den första natten hos Jack, enligt CBS News.

Foto: Youtube.

G

För Jack har det varit en stor men positiv omställning att bo med de två pojkarna. Från allt att hjälpa till med läxor och laga mat till fler än en person. Alla tre har trivts mycket väl ihop och pojkarna har äntligen fått en trygg tillvaro.
– Det här är så roligt. Det är det bästa jag har gjort i hela mitt liv, säger en överlycklig Jack till CSB News.
Och detta var det bästa som hade hänt, tills Jack besökte domstolen i Pittsburgh och adopterade de två bröderna. Nu har de blivit en riktig familj – familjen Mook.

Foto: Youtube.

H

Foto: Youtube.

I

Den här historien gör mig bara så lycklig. Jag önskar verkligen att det fanns fler människor som Jack. Och jag önskar den nya familjen Mook all lycka till.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.