Bebislycka: Elisa Lindström har blivit mamma: ”Vår stora kärlek”

Dansbandsdrottningen Elisa Lindström, 27, fångade inte bara maken Markus Frykéns hjärta, utan hela svenska folkets när hon vann Let´s Dance 2016.

I höstas gladdes hela svenska folket å hennes och makens vägnar när de meddelade att de väntade barn, och nu har den lilla äntligen kommit.

”Vår stora kärlek”, är några av de fina orden den nyblivna mamman delar med sig av tillsammans med en bild på Instagram.

Elisa Lindström och stora kärleken Markus Frykén, 27, började sin resa som vänner. Idag blev de föräldrar till en liten dotter, och dansbandsdrottningen och före detta Let´s Dance-vinnaren Elisa delar med sig av den stora lyckan på Instagram:

”Hon är äntligen här – vår stora kärlek! Allt har gått så bra och vi alla mår fantastiskt. Tack till alla fina och proffsiga barnmorskor och sköterskor vi fick träffa på Förlossningen och på BB Skövde. Ni gjorde denna upplevelse magisk. Vi är så oerhört tacksamma.”

Elisa Sandström hyllar vårdpersonalen

I samma inlägg tackar Elisa vårdpersonalen, då hon känner att hon blev så väl omhändertagen på BB.

”Tack till alla fina och proffsiga barnmorskor och sköterskor vi fick träffa på förlossningen och på BB Skövde. Ni gjorde denna upplevelse magisk. Vi är så oerhört tacksamma”, skriver hon.

Dela gärna för att gratulera fina Elisa och kärleken till deras lilla dotter.