Bilden på bilföraren som förföljs av 5 polisbilar får hela nätet att gapskratta.

Jag vet inte riktigt vad det är med polisbilar men varje gång jag ser en polisbil hugger det till lite i magen. Jag är en laglydig person men ändå blir jag alltid nervös när jag ser en polisbil köra förbi, särskilt om den inte är i utryckning. Jag ser till att vara extra noga med att inte gå mot rött eller köra någon kilometer i timmen för fort. De för respekt med sig, poliserna. Och tur är väl det! Det var en gång en föreläsare i skolan som sa att de flesta personer reagerar så här när de ser en polis eller polisbil. Trots att de är hederliga medborgare tenderar många automatiskt tänka ”vad har jag gjort nu?”. Därför är jag extremt nyfiken på att veta hur den här (stackars) bilisten kände just i det ögonblick denna bild togs…

Ta en titt på bilden nedan. Den visar en bil som ser ut att ha stannat vid ett rödljus i Örebro. Och det är inte bara en, två eller tre polisbilar som har rullat upp bakom den – utan fem stycken. Jag undrar om föraren var nervös – eller kanske kände sig väldigt trygg.

Här är en bilist som antingen känner sig väldigt trygg eller väldigt stressad i Örebrotrafiken på fredagsmorgonen. =) Trevlig helg!

Posted by NA on Thursday, April 21, 2016

Lokaltidningen Nerikes Allehanda har lagt upp bilden på sin Facebooksida. Och bilden har tagit rejäl fart på nätet. Över 650 personer har gillat bilden på mindre än en timme, och den har delats över 50 gånger.

”Här är en bilist som antingen känner sig väldigt trygg eller väldigt stressad i Örebrotrafiken på fredagsmorgonen. 🙂 Trevlig helg!” har tidningen skrivit på Facebook.

Många som har kommenterat bilden verkar tro att det är jobbigt för bilisten.

”Dom lär nog kalla på ambulans för killen har allt redan fått hjärtinfarkt!”, ”Åhh fy jag skulle ha krypt ur skinnet hugaligen” och ”Då gäller det att hålla tummarna för att man inte har en trasig lampa” är några av kommentarerna.

Hur skulle du ha reagerat? 🙂

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.