Brandmannens fina gest till hemlösa mannen får mig att fyllas av hopp.

Ibland hittar man berättelser som verkligen får en att tro på mänskligheten igen. Detta är en sådan. Brandmännen från Riverside Fire Department i Kalifornien var på väg tillbaka från träningen när de såg en hemlös man gå längs motorvägen. Vid närmare titt såg de att mannen haltade och han gick barfota. David Gilstrap och Rob Gabler bestämde snabbt sig för att stanna till vid vägkanten, men först plockade en sak ur brandbilens baksäte. David fick ikapp den hemlöse mannen och lämnade över en gåva. Riverside Fire Department delade denna osjälviska och vänliga gest på sin Facebook-sida och inlägget fick snabbt många hyllningar. Hundratals människor har gett ”tummen upp” till dessa fina människor och jag kan bara göra detsamma!

Brandkåren i Kalifornien såg en barfota, hemlös man gå haltande på den hårt trafikerade vägen.

cali1

De bestämde sig omedelbart för att stanna till. Brandmannen David Gilstrap gick ikapp den hemlösa mannen och gav honom sina träningsskor som han hade i bilen.

cali2

David hjälpte även till med att sätta på skorna på mannens fötter samtidigt som han gav honom lite vatten. Bilderna av den hjärtvärmande handlingen har spridit som en löpeld på Facebook

Gilla gärna om du tycker att de här brandmännen förtjänar en extra stor klapp på axeln för sitt agerande!