Bröllopslycka: Efter 12 års förlovning – nu har Melloartisten Nano gift sig med kärleken: ”Mäktigt”

Under en intim ceremoni sa äntligen Melloartisten Nano och hans kärlek Frida ja till varandra i Oskarströms kyrka under lördagen.

Paret har varit tillsammans i 16 år och det var ett känslosamt bröllop.
– Det är en mäktig känsla, säger Nano till Aftonbladet.

Länge leve kärleken!

Det kan man verkligen säga för Melloartisten Nano och hans kärlek Frida, som efter 16 år som par och 12 år som förlovade sa ja till varandra under en intim ceremoni i Oskarströms kyrka under lördagen.

– Det är så skönt att allt är klart. Vi har planerat folkfest och giftermål på samma gång och turnerat och tagit hand om fyra ungar, så det är skönt att det är klart. Det har varit hektiskt men jag är överlycklig, säger Nano till Aftonbladet.

Trots att artisten inte fixat sina bröllopskläder kort innan ceremonin, gick allt som planerat.

– När jag kom till kyrkan var det svårt att hålla sig från tårar. Det var en mäktig känsla.

Folkfest efter bröllopsceremonin – Dogge Doggelito på plats

Efter vigseln följde bröllopsbilder innan det nyblivna brudparet tog sig tillbaka till folkfesten som hade startat.

Barntivoli, hoppborgar, fiskedammar, ansiktsmålning och uppträdanden från artister som Dogge Doggelito tagit fart, rapporterar Aftonbladet.

– Det kändes som att vi blev mottagna av hela Oskarström. Det var skithäftigt. Jag och min sambo satt på biltaket… eller sambo, min fru! Du vet, man är van att säga sambo, men nu är det min fru, säger artisten till tidningen.

Paret har inte planerat någon smekmånad, men att tankarna går till att resa för första gången på 15 år tillsammans någonstans utomlands, troligen Ibiza.

Så glada för er skull! Grattis till er! Alla lyckoönskningar till detta nyblivna brudpar!