Brudens far stoppar plötsligt vigseln – rusar genom altargången när han får syn på styvpappan

Bröllop är något väldigt vackert, men ibland får det överraskningar som man inte hade räknat med.

När Todd Bachmans dotter skulle gifta sig, valde han att avbryta hela vigseln, enligt Huffington Post.

Anledningen är helt makalös och får alla gäster att ställa sig upp.

Brittany Bachman skulle till att gifta sig med sin Jeremy Peck. En chans för att få skapa ett evigt minne tillsammans på den finaste dagen man någonsin kan uppleva med sin partner. Men någon annan valde att sno showen – nämligen Brittanys pappa Todd Bachman.

Posted by Brittany Peck on Wednesday, 15 February 2017

Pappan avbryter allting

När Brittany ställer sig redo att gå genom gången fram mot altaret, avbryter plötsligt hennes pappa Todd hela ceremonin och rusar genom altargången.

Gästerna ställde sig upp av total förvåning och kunde inte fatta vad Todd Bachman höll på med.

Rusar genom altargången – gästerna ställer sig upp

Todd rusar genom hela virrvarret av människor till förstaraden och plockar upp Brittanys styvpappa Todd Cendrosky. Han släpar med honom genom gången och placerar honom vid Brittany. Allt han ville var att styvpappan skulle få möjligheten att leda sin styvdotter fram till altaret, som vilken pappa som helst hade velat göra. Han ville att styvpappan skulle få synas i denna magiska familjesaga.

”Han kom fram, tog min hand och sa: ´Du har jobbat lika hårt som jag. Du ska hjälpa till att gå med vår dotter fram till altaret´”, sa Todd Cendrosky till lokala WKYC-TV och fortsatte:

”Jag blev alldeles svag i knäna och tappade det. Inget var bättre i mitt liv, det mest inflytelserika ögonblicket i mitt liv”.

Alla brister ut i tårar – även styvpappan

Gästerna brister ut i gråt och även styvpappan fällde en tår när han förstod den fina gesten av Brittanys biologiska pappa. Todd och Todd, vilket radarpar. De tillsammans led fram Brittany till altaret och vigseln blev fullständigt hel tack vara Todd Bachman.

”Överväldigad av känslor”

Fotografen Delia Blackburn fångade ögonblicket på bild som har spridits världen över. Även hon var helt tagen.

”Det var en av de mest medmänskliga gesterna mot en styvförälder som jag någonsin har sett. Bruden grät och var överväldigad av känslor”, säger Delia Blackburn till Huffington Post.

Todd Bachman kommer vi aldrig att glömma

Delia Blackburns bilder har spridits över hela världen och media har även rapporterat om händelsen. Brittany, numera med efternamnet Peck, har fått allt hon kunde önska sig. Ett bröllop som blev lyckat och två tacksamma och glada familjer. Todd Bachman är en man som vi aldrig kommer att glömma.

”För mig, att tacka honom för alla år med hjälp att uppfostra vår dotter, skulle inte vara tillräckligt. Det finns inget bättre sätt att tacka någon på än att be honom att ta henne med mig ner till altaret”, säger biologiska pappan, Todd Bachman till Huffington Post.

Vilken underbar man! Sprid gärna detta vidare för att hylla pappans fina gest mot styvpappan.