Busschaufför onanerade framför 18-åring: ”Han tittade på mig hela tiden”

18-åriga Zara trodde först att hon inbillade sig när hon fick se att busschauffören i Uppsala dragit ner sina byxor och onanerade. För att försäkra andra om vad hon såg så filmade hon händelsen, och nu har chauffören fått stå till svars.

– Han skrattade, log och tittade på mig hela tiden. Det var knappt så att han kollade på vägen. Jag blev såklart chockad och tänkte att det här händer inte, berättar Zra för Aftonbladet.

När 18-åriga Zara klev på regionbussen vid Uppsala centralstation hälsade busschauffören på henne, innan hon slog sig ner längst fram. Snabbt märkte hon att chauffören var väldigt pratglad.
– Till en början var det inget konstigt. Han var bara trevlig och pratglad och jag tänkte att han förmodligen hade en bra dag, berättar Zara.

”Chockad och äcklad”

Konversationen tog sig snart en ny vändning. Zara märker att chauffören håller på med något konstigt, och när hon tittar noggrant ser hon att han tagit fram sin penis för att onanera. Zaras tanke var då att filma för att få bevis.
– Han märkte direkt att jag filmade så då tog han sin hand för och skyddade så att det inte skulle synas. Sen när jag tog ner mobilen så fortsatte han, berättar hon för Aftonbladet.

När Zara fick chansen tog hon sig snabbt av bussen, och anmälde händelsen.
– Jag kände mig mest chockad och äcklad. Jag undrar om han har utsatt fler för det här.

Buschauffören har nu mist sitt jobb, det rapporterar Aftonbladet.

Foto: TT. OBS: Bilderna har ingenting med de inblandade i händelsen att göra.