Camilla fick tillbaka sin cykel efter sju år – tjuven lämnade ursäktande lapp: ”Fantastiskt”

Det finns en del elände i världen – men vissa historier ger en verkligen hopp om mänskligheten.

För sju år sedan så fick Camilla Göthe sin cykel stulen av en tjuv. Men efter alla dessa år så verkar det som att tjuven fått samvetskval.

En dag så stod cykeln på hennes uppfart igen – och på cyklen hade tjuven lämnat en lapp, om detta berättar Camilla om i Nyhetsmorgon.

Vissa händelser gör en glad och varm ända in i själen. Camilla Göthe delade nyligen med sig av en sådan historia i TV4:s Nyhetsmorgon.

Det känns alltid bedrövligt att få något stulet. De flesta av oss har nog fallit offer för en cykeltjuv och det är aldrig kul att bli av med sin cykel.

Fick tillbaka cykeln av tjuven

För sju år sedan var Camilla Göthe med om att hennes cykel blev stulen från uppfarten. Och det skulle dröja länge innan hon fick återse den igen.

Efter stölden gjorde hon flera efterlysningar i Facebook-grupper, men den var tillsynes helt borta – fram tills nu.

Camilla Göthe fick tillbaka sin stulna cykel efter sju år. Foto: TV4
Camilla Göthe fick tillbaka sin stulna cykel efter sju år. Foto: TV4

En dag så dök en bil upp utanför hennes uppfart. Det var två män varav den ena höll i en cykel. De lämnade cykeln på uppfarten och åkte vidare.

– Det roliga var att jag såg när de lämnade den, men jag fattade inte att det var min cykel. De stod precis vid infarten till vår väg, säger Camilla Göthe till Nyhetsmorgon.

Efter att Camilla gått ner till uppfarten så förstod hon snart vilken cykel det rörde sig om. Det var den som blev stulen för sju år sedan.

Tjuvens hälsning till Camilla

På cyklen fanns dessutom en lapp med en hälsning från cykeltjuven. På lappen stod det:

Hej Camilla,
såg din efterlysning på Facebook men har ej vågat lämna tills nu. Förlåt var ung och dum.

Tjuvens lapp till Camilla. Foto: TV4
Tjuvens lapp till Camilla. Foto: TV4

Camilla hyser inget agg mot tjuven, tvärtom tycker hon att det var fint att han till slut lämnade tillbaka den. Cykeln var dessutom i fint skick och med tanke på att den var orange och stack ut en del så har han troligtvis inte vågat använda den under alla dessa år.

– Det jag skulle vilja säga till honom är att jag tycker att det är fantastiskt att han efter sju år kommer och lämnar tillbaka cykeln, säger Camilla.

I spelaren nedan kan du höra hela Camillas historia:

Vilken fin gärning! Även om det såklart var dumt att sno cykeln till att börja med. Men vi har alla varit unga och gjort våra misstag här i livet.

Dela gärna den här artikeln för att ljusa upp någons dag!

Tack för att du prenumererar!
Något gick fel. Vänligen försök igen senare.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev