Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Cancersjuka 4-åringens dröm blev sann: Fick ”gifta sig” med favoritsjuksköterskan.

Abby Sayles, 4 år, har leukemi och vårdas på Albany Medical Centre i New York. Hennes favoritsjuksköterska är Matt Hicking och hennes dröm var att få gifta sig med honom, något som nu har gått i uppfyllelse. Förra veckan hölls ”vigseln” på sjukhuset och all personal hjälpets åt för att göra det till en minnesvärd dag för Abby, skriver Aftonbladet.

Sjuksöterskan Matt Hicking har kommit att bli Abbys favortit på sjukhuset. Hon berättade för sin mamma att hon såg fram emot nästa sjukhusbesök för då skulle hon och Matt gifta sig.
”Bröllopsplanerna” kom som en överraskning för Matt men han fixade allt för ”bröllopet” på mindre en ett dygn.
Och förra veckan ägde ”vigseln” rum på sjukhuset. Personalen hade lagt ut rosenblad på ”alatargången” och Abby hade en rosa klänning och en fin blombukett som matchade, uppger Aftonbladet.

Det var många i personalen som hjälptes åt för att göra det till en speciell dag för Abby. De nynnnade brudmarschen, Abbys läkare var vigelförrättare och några andra sjuksköterskor var brudtärnor.

3333

När det var dags sprang Abby snabbt fram till Matt och frågade: ”Vill du gifta dig med mig?”.

111

”Bröllopsfesten” fortsatte med ringbyte och bröllopstårta. Och Matt skjutsade Abby i en rosa leksaksbil som var pyntad med en nygifta-skylt.
– Matt är häftig och snäll, säger Abby till WNYT.

33333

Abby har minst ett år kvar av behandlingen och på sjukhuset hoppas man att ”bröllopet” ska ge henne extra energi.
– Förhoppningsvis kommer hon kunna se tillbaka på den här dagen med ett leende de dagar då hon har det som allra tuffast, säger Matt till WNYT.

fredw

Här kan du se på en video från ”bröllopet”:

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Awareness of an awesome nurse and childhood cancer…

Posted by Amazing Abby on Thursday, July 16, 2015

Det här är verkligen underbart att se och jag förstår varför sjuksköterskans fina gest nu hyllas över hela världen.

Bilder: Facebook.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.

 

Läs mer om...