Chockerande upptäckten i Coca-Cola: Någon hade bajsat i burkarna

När massproduktioner görs i fabrik sker det oftast på rutin, men tack och lov var anställda på Coca-cola fabriken i Lisburn, Irland, uppmärksamma under ett nattskift förra veckan. När Coca-cola-burkarna skulle fyllas med läsk såg de att flera av dem var fyllda med mänsklig avföring. 

Nattskiftet på Coca-cola-fabriken i Lisburn, Nordirland, gick sin vanliga gång tills att maskinerna plötsligt började att haverera. Burkarna skulle precis genomgå momentet där de fylls upp med cola innan locket sätts på, men innan det skedde upptäckte arbetarna att burkarna innehöll vad som troligtvis var mänsklig avföring.
– Det var helt fruktansvärt, och maskinerna var tvungna att stängas av i ungefär 15 timmar för att rengöras, säger en källa till Irländska Independent

Coca-cola håller nu på att utreda händelsen tillsammans med polisen. Hur det hela har gått till är ännu oklart, men vad man vet är att det som skiljde denna natt åt från andra är att burkarna som levererats kom från Tyskland istället för övriga Storbritannien som de brukar. 

– Ryktet säger att några stackars flyktingar ska ha åkt i lastbilen och i desperation tvingats använda burkarna i stället för en toalett. Det är chockerande, inte bara för det vi hittade i burkarna, utan för att man tänker på att det finns människor som varit i den situationen. Och var är de nu?, säger Independents källa.

Det finns dock ingen källa som bekräftar om det skulle vara anledningen till olyckan på fabriken. Coca-cola försäkrar allmänheten om att inga av de burkar de levererat till butiker i Storbritannien har påverkats.

Foto: Pixabay

Tack och lov att de anställda upptäckte det innan de drabbade burkarna fylldes upp, men det kan ändå vara bra att vara uppmärksam på burkar som kommer från Storbritannien. Dela gärna för att varna andra.