Foto: TT/Facebook (SVT)

Dagny Carlsson fyller 108 år i karantän – födelsedagskorten strömmar in: ”Redan kommit 45 stycken”

Hela Sveriges favoritbloggare Dagny Carlsson fyller 108 år på fredagen.

Nu meddelar hon en glädjande nyhet inför bemärkelsedagen.

”Det har redan kommit 45 stycken gratulationskort”, skriver hon på sin blogg.

Fredag 8 maj är en stor dag för Dagny Carlsson. Sveriges äldsta – och förmodligen bästa? – bloggare fyller nämligen 108 år.

Men året 2020 är som bekant inte som andra.

Coronapandemin har tagit grepp om världen och för snart 108-åriga Dagny innebär detta karantän. Hon befinner sig i riskgruppen sjuttioplus.

Men trots att Dagny får fira 108-årsdagen i karantän, har hon glädjande nyheter att berätta!

Foto: Fredrik Sandberg/TT

På sin blogg berättar hon nämligen att hälsningarna redan har formligen forsat in på sistone. Dagny är inte glömd inför sin bemärkelsedag. Det är väldigt många människor som vill gratulera denna underbara dam som bland annat gjort sig känd i SVT:s omtyckta dokumentär ”Livet börjar vid hundra”.

”Det börjar närma sig min födelsedag fär gratulationskorten börjar strömma in. Det är ingen överdrift att säga att de strämmar för det har redan kommit 45 stycken”, skriver Dagny själv på sin blogg.

Inför 108-årsdagen passar hon också på att hylla hemtjänstpersonalen som kommer och tittar till henne.

”Alla åldringar blir inte över hundra men jag måste väl vara en ganska seglivat individ. Det är en stor förmån att få vara frisk på ålderns dar för man behöver inte besvära sin omgivning så mycket. Hemtjänsten passar upp mig och ser till att jag kommer i och ur sängen. Jag behöver inte gå hungrig heller för de både handlar mat och tillreder den”, skriver Dagny.

Hurra för dig Dagny på 108-årsdagen! Även om det här året inte blir som alla andra, så hoppas vi att du får en underbar födelsedag ❤️

Dela gärna vidare så att Dagny får veta att vi är många som inspireras av hennes livsglädje och vill gratulera henne!