Därför ber 106-åriga Dagny om ursäkt

106-åriga Dagny Carlsson har med sin positiva inställning till livet och vilja att snabbt lära sig nya saker letat sig in i våra hjärtan.

Bloggprofilen och tv-stjärnan var med om en bilolycka efter nyår som fick henne inlagd på sjukhus.

Nu berättar hon om sitt mående och skriver på bloggen från hemmet. Här är Dagnys senaste uppdateringar!

Det verkar som att det går lite upp och ned för 106-åriga bloggprofilen och omtyckta tv-stjärnan Dagny Carlsson, vars liv blivit dokumentärfilm i två omgångar på SVT. Men på måndagen skrev hon i alla fall under den positiva rubriken ”En aning bättre”.

Dagny vill även passa på att tacka för allt stöd på bloggen. Foto: Åsa Blanck/SVT

– Jag har kunnat bläddra i den senaste veckotidningen med skvaller från kändisars och kungligheters liv och leverne. Jag hade hellre läst en bra bok men det blir för tröttsamt att hålla i en sådan med bara en hand, skriver Dagny Carlsson i sin blogg.

Dagny ber läsarna om ursäkt

Hon har de senaste dagarna förklarat att hon bli nattad redan vid 18:30-tiden av hemtjänsten, men på måndagen ”fuskade” 106-åringen lite grann då hon avslöjade att hon steg upp lite senare för att kunna blogga.

Foto: SVT

Samtidigt vill hon be sina läsare om ursäkt.

– Läsaren får ursäkta att det blir lite trist läsning för mitt sinne för humor blir ganska lågt när man mest befinner sig i horisontalläge och har små ytor att motionera på. För övrigt är dagens promenadväder inte så bra så det är bättre att stanna inne än att vara ute och riskera att drulla omkull, skriver Dagny på sin blogg.

Foto: Åsa Blanck/SVT

Ser fram emot våren

Hon beskriver också att hon ser fram emot våren och fåglarnas ankomst och kanske framför allt:

– Och jag kan använda båda händerna igen.

Nyligen visades uppföljaren till ”Livet börjar vid hundra”, nämligen ”Dagny – om jag sätter mig ner nu dör jag” på SVT, och den finns att se på SVT Play ända till i sommar.

Nu skickar vi alla våra styrkekramar till Dagny så att hon är stark nog att krya på sig. Dela för att stötta henne du med!