David Batras hyllning till M-partiledaren efter avgången: ”Min starka modiga och snygga fru”

Under en presskonferens på fredagsmorgonen meddelande Anna Kinberg Batra att hon avgår som partiledare för moderaterna. Nu går maken, komikern David Batra, ut med en officiell hyllning till sin fru. 
”Min starka, modiga och snygga fru”, inleder han sin stöttande text. 

Efter att moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra tidigare gått ut med att hon vägrar att avgå började allmänheten tvivla på hennes avgång. Men under fredagens presskonferens stod det klart att Kinberg Batra inte kommer att fortsätta att leda partiet. 

Foto: Fredrik Sandberg/TT

Reaktionerna har varit många, men särskilt uppmärksammat blev maken David Batras uttalande, då han byggt sin kommande humorshow på faktumet att vara ihop med en partiledare.

”Min starka, modiga och snygga fru har i dag meddelat att hon ska kliva av som partiledare. Känns som att det plötsligt finns ännu mer att prata om när ”Elefanten i rummet” har premiär 29/9 (länk t info och biljetter i bio)” skriver David Batra på Instagram.

På bara 40 minuter fick David Batra över 3 000 gilla-markeringar på sitt inlägg, som stöttas av många. 

Vad tycker du om Anna Kinberg Batras avgång som partiledare för Moderaterna? Dela gärna med dig av dina åsikter i kommentarsfältet.