David Lindgren i otäck bilolycka – nu berättar han

.

David Lindgren hamnade mitt i en obehaglig trafikolycka. 

Nu berättar han om den otäcka upplevelsen i 120 kilometer i timmen.

– Vi stannar o adrenalinet börjar kicka in, skriver artisten och tv-profilen på sin Instagram

Folkkäre artisten och programledaren David Lindgren slog igenom med dunder och brak år 2012. Med sin ”Shout it Out” kom han från ”ingenstans” – och slutade på en topplats i Melodifestivalens final samma år som Loreen vann.

Foto: SVT

Sedan dess har han haft med flera topplåtar i tävlingen som alltid gått vidare till final. Säsongerna 2017-2018 ledde han dessutom programmet – det sista året på egen hand.

Det har varit lite tyst om David Lindgren på sistone, men nu uppdaterar artisten sina fans om en obehaglig nyhet.

David Lindgren berättar om olyckan

Den populäre artisten och programledaren har varit med om en trafikolycka, vilket sajten Uppskattat var först med att rapportera om. David Lindgren skriver själv om den obehagliga upplevelsen.

– Igår så var jag o Kristina nere i Vara o gjorde lite PR inför vår konsert på Vara konserthus. På väg hem vid Arboga i 120 km/h sitter vi o lyssnar på Radio när vi plötsligt har ett galet STORT vildsvin rakt framför bilen, skriver David Lindgren på sin Instagram.

Krocken skedde alltså enligt David i 120 kilometer i timmen – och artisten lyckades hålla bilen på vägen.

– Vi smäller in i det o vildsvinet åker under bilen o jag lyckas hålla bilen på vägen. Sen tittar jag o Kristina på varandra o frågar om vi är ok. Det är vi men vi är väldigt omskakade o inser att det där hade kunnat gå riktigt illa…

Efteråt stannade Lindgren bilen.

david lindgren, trafikolycka
Foto: David Lindgren, Instagram / Fredrik Sandberg, TT

– Vi stannar o adrenalinet börjar kicka in. Vi ringer o anmäler skadan o jag lyckas spänna upp underredet på bilen o vi puttrar hemåt dom sista 2 timmarna skakade o glada att vi mår bra/lever, skriver David Lindgren på Instagram.

Han berättar att det var fint att komma hem igen den dagen.

– O jag kan säga att det aldrig har varit så mysigt att krypa ner i vår säng o krama om vår lilla dotter som låg o sov. Kör försiktigt där ute, för mig blev det en riktig väckarklocka.

View this post on Instagram

Igår så var jag o Kristina nere i Vara o gjorde lite PR inför vår konsert på Vara konserthus. På väg hem vid Arboga i 120 km/h sitter vi o lyssnar på Radio när vi plötsligt har ett galet STORT vildsvin rakt framför bilen. Vi smäller in i det o vildsvinet åker under bilen o jag lyckas hålla bilen på vägen. Sen tittar jag o Kristina på varandra o frågar om vi är ok. Det är vi men vi är väldigt omskakade o inser att det där hade kunnat gå riktigt illa…… vi stannar o adrenalinet börjar kicka in. Vi ringer o anmäler skadan o jag lyckas spänna upp underredet på bilen o vi puttrar hemåt dom sista 2 timmarna skakade o glada att vi mår bra/lever. O jag kan säga att det aldrig har varit så mysigt att krypa ner i vår säng o krama om vår lilla dotter som låg o sov. Kör försiktigt där ute, för mig blev det en riktig väckarklocka. #änglavakt @kristinasaralindgren

A post shared by DAVID LINDGREN (@thedavidlindgren) on

Ni hade onekligen tur i oturen, David. Skönt att höra att ni mår bra. Dela gärna vidare och skicka dina styrkekramar!