De stal bäbisen och sa till mamman att han var död. Här återförenas de 41 år senare.

Travis Tolliver stals som nyfödd från BB i Chile på 70-talet. Här återförenas han och får krama om sin biologiska mamma efter 41 år. – Det är helt galet. Jag trodde aldrig att detta skulle hända, säger 41-årige Travis Tolliver till CNN.

För 41 år sedan föddes Travis Tolliver på BB i Santiago i Chile. Hans biologiska mamma Nelly Reyes berättar att förlossningen gick bra och att hon inte hade några komplikationer. Men strax efter förlossningen fick hon veta att hennes son hade en hjärtsjukdom. Efter några timmar sa de till henne att han hade avlidit. Hon frågade många gånger om att få se kroppen och dödsattestet, men det fick hon aldrig.

Travis Tolliver berättar att han alltid har vetat om att han var adopterad. Men det han inte hade någon aning om var att han egentligen stals från BB i Chile bara några timmar efter att han föddes. Travis växte upp i Tacoma, Washington, USA, med en familj som inte hade någon aning om vad han hade varit med om. De trodde att han hade övergivits.

Då Travis hela tiden vetat om att han var adopetard försökte han när han var i 20-årsåldern att hitta sina bioliska föräldrar, men utan framgång. Åren gick och han kunde inte släppa det. När han fick egna barn kände han att han verkligen behövde hitta sina rötter. Så förra året gjorde han ett nytt försök. Och till slut blev han matchad via DNA med sin biologiska mamma i Chile, uppger Metro.

Att få reda på att hans biologiska mamma bodde i Chile var enormt glädjade för Travis.
– Jag var önskad. Jag var inte bortskänkt med vilja som jag har trott alla dessa år. Så det känns underbart. Men (min adoptivmamma) kommer alltid att vara min mamma – bara det att jag har två nu – hon uppfostrade mig. Jag är den jag är tack vare vad hon gjorde för mig, säger Travis till CNN.

Han satte sig genast på ett plan mot Chile och på Arturo Merino Benitez International Airport i Santiago var sen det dags för den efterlängtade återföreningen. Travis var nervös och ängslig när han gick igenom migrationskontrollen på flygplatsen i Santiago. På andra sidan stod hans biologiska mamma och väntade nervöst.

När Travis äntligen kom ut sprang han mot sin mamma som omfamnade honom med en stor kram. Inga ord behövdes. De bara kramades.
– Jag vet inte vad jag känner. Det är galet. Jag trodde aldrig att detta skulle hända, sade Travis till CNN.
Nelly Reyes kunde knappt prata.
– Jag ska krama honom varje dag. Jag älskar honom så mycket, sade Nelly.

Foto: CNN.

chile

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.