Denisa, 22, erbjuder gratis hjälp till äldre i jul: ”Hjälper till med allt som hemtjänsten inte gör”

22-åriga Denisa Lund, från Skurup, väljer att ägna sin fritid innan jul på att hjälpa kommunens äldre med sådant de har svårt att klara själva.

– Jag hjälper till med allting som hemtjänsten inte gör: handlar, tar upp saker från vind eller källare, byter glödlampor, julbakar och lite sådana saker, säger Denisa till Aftonbladet.

Erbjuder gratis hjälp

Det var i en lokal Facebookgrupp som 22-åriga Denisa utannonserade sin gratistjänst som innebär att hjälpa äldre.

”Jag Har jobbat inom äldreomsorgen i 3 år och tänkte då på alla dem äldre som behöver lite hjälp i vardagen men antingen inte kan själv eller dem som inte har råd med hemtjänst! Det är där jag kommer in! Jag kan hjälpa dig handla, jul pynta, byta lampor eller gardiner! Det som inte hemtjänsten inte kan eller får hjälpa dig med! Om du/ni vill kan jag även ta med valpen så ni får lite hund mys samtidigt!”, skriver Denisa i gruppen.

https://www.facebook.com/search/top/?q=denisa%20skurup&epa=SEARCH_BOX

Inlägget fick positiva reaktioner och snabbt stor spridning. Att 22-åriga Denisa erbjuder sin hjälp gratis förklarar hon på följande vis:

– De vill också ha julglädje, det är små saker som man kan göra som kan göra deras vardag tusen gånger bättre, säger Denisa till Aftonbladet.

Det är inte många ungdomar som skulle erbjuda gratis hjälp till äldre på sin fritid. Denna 22-åriga tjej har ett gott hjärta och förtjänar att hyllas. Dela om du håller med och vill uppmärksamma det hon gör.