Det såg ut som en vanlig silverväska. Men jag kunde inte föreställa mig vad som fanns i den.

När kvinnan kom fram till gränspolisen anade polisen misstankar och trodde att hon hade narkotika i den. Men när de öpnnade den fick de en chock. I väskan låg en livs levande pojke, skriver Metro.

Händelsen inträfafde i Ceuta, som ligger på den afrikanska kontinenten och är en spansk gränsstation mellan Spanien och Marocko. Staden utsätts ofta för männiksosmuggling men man har aldrig råkat ut för något liknande tidigare.

Det var när den 19-åriga kvinnan började bete sig konstigt som gränspolisen började misstänka något. De drog då igenom hennes väska i scannern för att leta efter narkotika. Men de hittde något helt annat. I väskan låg en pojke i i fosterställning, uppger Metro.

Bild: 20minutos.

nino

– Jag kan bekräfta att en pojke gömts i en väska, säger en talesperson för La Guardia Civil i Cueta till Metro.

Pojken tros vara runt 8 år gammal och enligt La Guardia civil var det ett mirakel att pojken inte kvävts till döds inne i resväskan.
Kvinnan som transporterade väskan hade uppehållstillståd i Spanien. Man misstänker att pojken inte hade uppehållstillstånd i Spanien och att kom från ett land söder om Marocko.

Den 19-åriga kvinnan tros ha tagit emot mycket pengar för att smugga pojken. Polisen har även gripit en man från Elfenbesnkusten som misstänks vara pojkens pappa och som också ska ha varit inblandad i smugglingen.

Jag är verkligen glad över att gränspolisen fattade misstankar, för det gjorde förmodligen att pojkens liv räddades.

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan