Död kropp hittad under sökandet efter 19-åriga Tova

Under måndagen rapporterade flera medier att polisen vädjade om allmänhetens hjälp i sökandet efter 19-åriga Tova Moberg, som försvann i lördags. Imorse kunde polisen konstatera att de hittat en kropp under sökandet, men om det är 19-åringen är inte bekräftat. 

Jakten på försvunna Tova Moberg har pågått sedan natten till söndag då hon senaste sågs i Hudiksvallsområdet. Under måndagen satte man in helikoptrar i sökandet, samtidigt som polisen gick ut med en vädjan till allmänheten om att lämna tips om de sett eller hört något. 

Under tisdagsmorgonen meddelade polisen att de funnit en död kropp i samma område som Tova setts senast, men de har inte bekräftat att det är 19-åringens kropp, det rapporterar TV4 Nyhetsmorgon

Tova sågs senast på ett simevenemang i Hudiksvall under lördagen. Enligt hennes vänner skulle hon på en fest senare på kvällen, men dök aldrig upp. Polisen är förtegen om vad de vet, men vad som är bekräftat är att tre män i 20-årsåldern är anhållna misstänkta för människorov.

 

Har du hört eller sett något som kan hjälpa polisen i utredningen kring försvunna Tova? kontakta dem på 114 14, eller dela för att sprida informationen.