Efter succén i Nyhetsmorgon – här är doktor Mikaels nya jobb

Överläkaren Mikael Sandström har blivit känd som ”Doktor Mikael” med hela folket, efter att ha blivit folkkär som expert i Nyhetsmorgon på TV4.

Hans kunnighet och härliga karisma har gjort honom till en efterfrågad expert i tv-sammanhang, vilket gett honom ett nytt uppdrag. I höst är han aktuell som expert i TV4:s ”Helt sjukt”, där viktiga ämnen ska behandlas och kändisar ska gästa.

Under fredagsmorgonen avslöjade TV4 i ett pressmeddelande att programmet ”Helt sjukt” är tillbaka i rutan i höst.

I pressmeddelandet nämns bland annat gästlistan, som fylls av minst sagt spännande personer, bland annat Sven Melander, Morgan Alling och Pernilla Wahlgren.

”Tittarna kan se fram emot…”

Men det är inte bara gästerna som är intressanta. Programledaren Petra Mede kommer vid sin sida ha psykologen Jenny Knutsson, och överläkaren Mikael Sandström, som ska besvara frågor om allt mellan himmel och jord när det kommer till fysisk och psykisk hälsa.

– Helt sjukt tar, vågar jag säga, en stark plats i TV4s hösttablå. Gästerna i årets säsong är oerhört modiga när de öppnar upp och talar om svåra ämnen som berör. I Helt sjukt står samtal om livet i fokus och Petra Mede guidar, på sitt alltid oerhört proffsiga sätt, gästerna i ärliga och fina samtal med Doktor Mikael och psykologen Jenny. Tittarna kan se fram emot djupa samtal, tips och mycket skratt, säger Anika Beclijevski, exekutiv producent på TV4 i pressmeddelandet.

 

Foto: TV4

Vilka mer än jag ser fram emot det här programmet? Dela gärna för att tipsa andra som gillar Doktor Mikael.