Doktor Mikaels nya besked får tittarna att jubla: ”Helt underbart”

.

Doktor Mikael Sandström är TV4-tittarnas stora läkarfavorit.

Nu skickar han en hälsning till alla från sin semester – och får massor av kärlek tillbaka.

– Helt underbart, skriver en tittare i kommentarerna.

Mikael Sandström blev ”Soldoktorn” med hela svenska folket när han klev in i Nyhetsmorgon-studion för första gången för några år sedan. Tillsammans med programledaren Tilde de Paula Eby har han dessutom en podcast, ”Läkarpodden”, där de avhandlar intressanta ämnen om folkhälsan.

Men nu har det gått en tid sedan ”Soldoktorn” var med i tv senast. Han har tagit lite ledigt så här i sommartider, men passar ändå på att skicka en hälsning till alla tv-tittare.

Och hans ord och bilder från semestern får nu folk att jubla.

Det är i ett Instagram-inlägg som Mikael skickar en hälsning från båten. Videoklippet har i skrivande stund fått tusentals gilla-markeringar och många har också valt att kommentera det.

Tryck på ”play”-knappen i klippet på från havet och solnedgången här nedan, så får ni också höra vad doktor Mikael har att säga:

View this post on Instagram

En kvällstur utan kapten ?

A post shared by Mikael Sandström (@doktormikael) on

– Här har vi fullmåne snart över Carlstens fästning som ligger vid en ö ni säkert känner till… Och här har vi den oändligt fina och fantastiska horisonten! Finns det någon gråfärg som inte är representerad i den här skaran. Ingen förare heller, det var ju skönt, säger Mikael i klippet.
Många av tittarna är tacksamma för hans lilla härliga klipp från havet.

”Wow ….Vilken vacker himmel & måne!” skriver en tittare i kommentarerna till Mikaels inlägg på Instagram.

”Fantastisk tur…tack för att du delar”, skriver en annan.

”Din röst till vågornas svall ?Vad mer kan man begära”, skriver en annan mycket förtjust tittare.

”Inte njuter Du väl där Mikael. Det ser helt underbart ut där på det blå havet! ?” skriver en annan tittare.

”Havet o ljudet av vågor, den bästa lisan för själen ? Iaf om jag får önska” skriver en tittare som tycks hålla med doktor Mikael.

Tack för att du delar med dig av det vackra landskapet på din båt, doktor Mikael! Nu tycker jag att vi alla önskar honom en fortsatt fin sommar genom att dela detta inlägg vidare, så att fler får se!