Dold kamera fångar barnflicka när hon slår bebis med funktionshinder i huvudet – för att hon gjort i blöjan

Vilken mamma eller pappa som helst vill skydda sitt barn 24 timmar om dygnet. Men tyvärr är detta nästintill omöjligt.

Jobbet och andra åtaganden gör det svårt för oss att vara med barnen dygnet runt och vi måste ibland lämna bort dem till andra personer som tar hand om dem. Men när man lämnar barnen på förskolan eller i skolan så litar man på att de är i trygga händer. Man tror och hoppas att barnen tas väl omhand av personer som är utbildade för att handskas med barn på bästa sättet, och så är det ju i de flesta fallen.

Men ibland rapporteras om otäcka incidenter där barnen misshandlas av de vuxna.

Det här är ett sådant fall och jag tycker att det är viktigt att uppmärksamma det så att de inblandade personerna ska förstå att de inte kan slippa undan.

Sajten Fabiosa har rapporterat om ett fall av misshandel på en förskola och som fångades på film.

Klippet får nu hela nätet att rasa.

På bilderna ser vi en i personalen på förskolan som slår en flicka med funktionsnedsättning. Kvinnan fångades på film precis vid tillfället när hon sparkade och slog flickan i huvudet. Enligt Fabiosa hade flickan haft en olycka i blöjan och därför hade kvinnan gått till attack.

Bildkälla: Youtube

Medan kvinnan slår flickan börjar kvinnan också att förolämpa henne, skälla ut henne och kallar henne dum.

Videon publicerades på Youtube av Multimedia Live, vilka rapporterar att händelsen inträffade på en förskola i Johannesburg, Sydafrika. Och det verkar som att det var en annan i personalen som filmade händelsen.

Här kan du se på videon. Varning för starka bilder!

Enligt Multimedia Live blev kvinnan avskedad, vilket jag tycker är helt rätt. Det här är fruktansvärt och  kan aldrig accepteras. Den andra personen i personalen som filmade hela händelsen var mycket modig. Vi behöver fler människor med civilkurage!

När man ser att något sånt här pågår måste man anmäla det, vi kan aldrig blunda för barnmisshandel. Dela om du håller med.