Ebba Busch Thors oväntade dans fångas av kameran – här är klippet

Efter valet och de månadslånga regeringsförhandlingarna – nu bjuder Ebba Busch Thor (KD) på dans igen.

Kristdemokraternas partiledare visade prov på sin sång- och danstalang i SVT:s ”Så ska det låta” förra året, och gjorde programledaren Kalle Moraeus alldeles knäsvag.

Nu sprids ett nytt videoklipp där KD-ledaren släpper loss.

Det är maken Niklas Busch Thor, fotbollsspelare i allsvenska Uppsalalaget Sirius, som fångat hela sekvensen med sin mobilkamera – och det visar på en energifylld riksdagspolitiker som bjuder på dans mitt i det snöfyllda och kyliga landskapet.

– Det är så typiskt Ebba att göra så här, och hon gillar ju att dansa och sjunga. Även om hon inte tänkte att jag skulle sprida det, säger Niklas Busch Thor till Expressen.

Det är i ett riktigt vinterlandskap som Niklas har fångat sin fru på bild när hon dansar loss. I ett svartvitt videoklipp får tittarna se Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor släpps loss ordentligt.

”När man är ute på middag och övervakningskameran meddelar att det är någon framför huset”, skriver Niklas till videoklippet på Instagram.

Men som bekant är det inte första gången Ebba Busch Thor visar prov på sina show-kunskaper. Redan förra året var hon med i SVT:s ”Så ska det låta” och sjöng och dansade.

Se videoklippet där Ebba Busch Thor (KD) dansar loss här nedanför: 

Vad tycker du om Ebbas dansshow? Dela gärna vidare och säg din mening!

Ebba Busch Thor golvar alla med sin sångröst – och gör Kalle Moraeus alldeles knäsvag