Tweet about this on Twitter Pin on Pinterest Share on Facebook

Efter 15 år: Jessica Almenäs lämnar TV4 för rivalen

40-åriga programledaren Jessica Almenäs har varit en av stjärnorna på TV4 i 15 års tid. På senare år har hon tillsammans med parhästen David Hellenius förgyllt våra fredagskvällar med Let’s Dance. Men nu är den tiden förbi.

– Det är dags för mig att lämna min comfort zone och pröva mina vingar, skriver den folkkära programledaren på Instagram.

Vid årsskiftet är Jessica Almenäs tid på TV4 över. Då lämnar hon kanalen hon varit trogen i 15 år för nya äventyr på Discovery Networks och Kanal 5. Det bekräftas i ett pressmeddelande och av Jessica själv på både hennes Instagram och blogg.

– Jag är naturligtvis tacksam för alla otroligt fina år på TV4. Samtidigt känns det väldigt lustfyllt, roligt och rätt för mig att nu följa med på Discovery Networks och Kanal 5:s fantastiska resa, säger Jessica som nu alltså lämnar parhästen David Hellenius ensam i TV4:s långkörare Let’s Dance.

Wikimedia

sin blogg utvecklar Almenäs hur hon tänker kring beslutet och framtiden: ”Jag känner att jag behöver utmana mig själv och att jag behöver göra något nytt för att fortsätta utvecklas som programledare. Ett litet frö började gro redan när jag hoppade in som vikarie för Filip i Breaking News förra våren. För jösses vad kul det var”, skriver hon.

Tack för alla år på TV4, Jessica! Vi kommer sakna dig i Let’s Dance!