Efter canceroperationen: Här är 22-åriga Mellostjärnan Renaida Brauns nya besked

Renaida Braun, 22, har opererats efter cancerbeskedet.
Nu berättar artisten för alla sina fans och vänner om dagsläget.
”Igår firade vi att operationen gick bra. Nu väntar jag på svar för att veta om allt försvann, skriver hon själv på Instagram.

22-åriga Renaida Braun från Nyköping slog igenom över en natt då hon gjorde succé i Melodifestivalen 2018. Med bidraget ”All the Feels” gick hon till finalen. Renaida har även spridit sin härligt glada popenergi på scenen i program som TV4:s ”Stjärnornas stjärna” och i SVT:s ”Så ska det låta”, där hon tävlade i lag med John Lundvik.

View this post on Instagram

IKVÄLL 20.00 ”Så Ska Det Låta” På @svt

A post shared by Renaida (@renaida) on

Renaida Braun gick ut och berättade om cancern

I mitten på oktober gick artisten själv ut på Instagram och berättade att hon drabbats av cancer, alltså endast 22 år gammal.

”Trodde aldrig att jag som 22-åring skulle skriva att jag har fått cancer, men det har jag. Detta är mycket tufft men jag ska fan klara det. Nu vet ni – var rädda om er”, skrev Renaida Braun till ett videoklipp på Instagram.

Renaida väljer trots allt att vara positiv, och går in med en stor kämparglöd. Hon får också stort stöd av sina vänner och fans på sociala medier.

Den 17 oktober uppdaterade Renaida alla vänner och fans om hur läget såg ut. Hon hade då genomgått en operation på Nya Karolinska sjukhuset i Solna.

”Där krysset är sitter en elakartad cancertumör och idag opererar vi bort den. Hoppas hoppas att ALLT kommer ut så kanske jag slipper strålning… TACK igen alltså verkligen TACK, ni gjorde mig 1000 gånger starkare”, skriver Renaida Braun på Instagram.

”Firade att operationen gick bra”

Renaida möts som sagt av stort stöd på sociala medier, och det är tusentals människor som skickar stöd direkt till artisten. I helgen har Renaida återigen uppdaterat fansen och vännerna om läget.

Samtidigt har hon passat på att fira! I en bild på Instagram, där hon tillsammans med vänner har klätt ut sig lagom till Halloween, skriver hon:

”Igår firade vi att operationen gick bra🎃 Nu väntar jag på svar för att veta om allt försvann🙏🏾”.

Återigen fylls Renaidas kommentarsfält av lyckönskningar, hjärtan och styrkekramar.

”Hoppas allt gick bra”, kommenterar en person under inlägget.

”Fina älskade Renaida”, skriver en annan person i en kommentar.

”Håller alla tummar och tår”, skriver en tredje.

STOCKHOLM 20180310 Renaida framför sitt bidrag ”All the feels” under lördagens final i Melodifestivalen 2018 i Friends Arena Foto Jonas Ekströmer / TT

Vi kan bara hålla med alla dina fina vänner och fans, Renaida. All styrka i världen skickar vi nu till dig!

TV: 10 vinnare av Melodifestivalen