Efter dopsuccén: Här är nya planen för småsessorna vid nationaldagsfirandet.

Prinsessan Estelle och prinsessan Leonore gjorde braksuccé när de i förra veckan medverkade på prins Oscars dop. Nu kan ett nytt, officiellt uppdrag vänta för småsessorna. Enligt Expressen har prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria kokat ihop en plan för sina döttrar vid det stundande nationaldagsfirandet.

Eftersom Chris O’Neill inte kommer kunna delta i måndagens nationaldagsfirande vid Skansen är prinsessan Madeleine i nuläget den enda deltagaren från sin familj. Men det kan komma att ändras – i alla fall om prinsessan Madeleine och kronprinsessan Victoria får bestämma.

Enligt Expressen planerar de båda systrarna att låta prinsessan Leonore och prinsessan Estelle stå i centrum vid kortegen med häst och vagn från Stockholms slott till nationaldagsfirandet vid Skansen på måndag.

Kusinernas medverkan vid prins Oscars dop blev en stor succé och nu kan det alltså vara läge att göra sig redo för en ny sötchock.

– Det har varit många positiva reaktioner efter prins Oscars dop kring de små prinsessornas medverkan, säger Margareta Thorgren, informationschef vid hovet, till Expressen.

Att de båda småsessorna gillar varandra skarpt är ingen hemlighet. Den här bilden på de båda kusinerna och bästa vännerna publicerade prinsessan Madeleine häromdagen på sin Facebook-sida.

estelleleonore2
Bildkälla: Anna-Lena Ahlström, The Royal Court (Facebook)

Där skrev hon även en kommentar som berättade om prinsessan Estelle och prinsessan Leonores nära band till varandra:

– Jag och min syster är välsignade som mödrar till två söta flickor som avgudar varandra.

Vill du ha fler artiklar om kungafamiljen i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.