Efter gravidlyckan – Carina Bergs nya glädjebesked med yngre kärleken: ”Lite läskigt”

För en kort tid sedan meddelade Carina Berg och hennes kärlek Erik att de väntade sitt första gemensamma barn.

Men nu meddelar kärleksparet att de även kommer starta ett stort gemensamt projekt tillsammans.

– Vi är båda två bra på att kasta oss in i projekt, men vi vet knappt hur man håller en hammare, säger paret i ett gemensamt uttalande.

Efter ett sagolikt vinterbröllop i Vemdalen i december förra året fick äntligen Carina Berg och numera Erik Berg varandra.

Kärleksparet som också nu väntar sitt första gemensamma barn tillsammans, har nu tagit sig an ett stort projekt.

Ett projekt som tv-tittarna kommer få följa snart i höst på Kanal 5.

Tillsammans med kärleken Erik kommer Carina Berg bjuda in tittarna till deras husrenovering i nya programmet ”Bergs drömkåk”. Foto: Linus Hallsenius/Kanal 5 och Dplay

Nya projektet i höst – med kärleken: ”Underbart och lite läskigt”

Kärleksparet har nämligen köpt ett skärgårdshus som de tillsammans ska renovera. Ett tv-program som tittarna kommer följa blod, svett och tårar i ”Bergs drömkåk”.

– Vi är superglada och så klart aningen skräckslagna över hela detta tilltag. Vi är båda två bra på att kasta oss in i projekt, men vi vet knappt hur man håller en hammare. Och nu har vi köpt ett hus med hål överallt! Ett klassiskt vatten-över-huvud-projekt. Det är helt underbart och lite läskigt. Det ska bli så roligt att bjuda in tittarna på den här resan, när huset växer fram. Och med en hel del tur kanske det också blir klart en vacker dag, säger Carina och Erik Berg i ett gemensamt uttalande.

Inspelningarna pågår under sommarmånaderna i Stockholms skärgård. Bergs drömkåk produceras av ITV med sändning på Kanal 5 och Dplay med start i höst.

Detta ser vi så mycket fram emot! Tummen upp om du kommer titta på detta program!