Foto: Youtube

Efter kritiken mot 106-åriga Dagny – nu ger hon svar på tal: Här är hennes ord

.

Dagny Carlsson, 106, får ta emot mycket ros för sin uppmärksammade blogg.

Men nu skriver hon själv också om kritiken som kommit in – och ger svar på tal i bloggen

Dagny Carlsson. Foto: Åsa Blanck/SVT

Dagny Carlsson är en riktig inspirationskälla för många. Hon brukar benämnas som världens äldsta bloggare och har även varit med i en mängd tv-program och gett ut en egen bok.

Men vid sidan av alla hyllningar har 106-åringen också fått en del kritik, det berättar hon på sin egen blogg under rubriken ”Kritik”. Nu väljer hon att svara på den.

– Idag tog jag mig en titt på kommentarerna. Det är intressant läsning och både ros och ris. De vänliga orden tackar jag för och de mindre vänliga är bra att läsa de också. Man skall aldrig tro att man är något utan man skall hålla sig på jorden, skriver Dagny på bloggen.

Posted by Dagny Carlsson Fanpage on Tuesday, 1 September 2015

Hon berättar att det primära syftet med bloggen är att roa sig själv.

– Vill på intet sätt göra mig märkvärdig. Att det blir fel ibland är inte alls bra, men det kan hända att även den bäste gör fel. Därför är det inte så konstigt att en ålderstigen person som jag trasslar till begreppen ibland, skriver hon på bloggen, utan att precisera exakt vilken kritik som kommit in.

Det är bland annat en läsare som hört av sig om bloggen – och vill att Dagny skriver med större bokstäver. Men det är tyvärr inte möjligt, förklarar Dagny, som också vill få plats med sin vän och datalärare Elenas foton i bloggen.

– Men det går inte för då räcker inte utrymmet som jag har till förfogande till. Jag vill ju inte skriva hur små ”snutiar” som helst och jag vill även få plats till Elenas fina foto, förklarar Dagny.

STOCKHOLM 20160816. Foto: Fredrik Sandberg / TT

Jag tror nog att de flesta av oss uppskattar din blogg jättemycket, Dagny!

Tryck på DELA-knappen för att visa denna 106-åring att hon är en sann förebild och inspirationskälla för oss alla! 

Här kan man se en till intervju med Dagny: