Efter Leif GW:s hånfulla pik – nu ger Camilla Kvartoft svar på tal

Leif GW Perssons nya program gör succé i TV4.

När Leif GW Persson gick från SVT för TV4, så lämnade han inte bara public service-kanalen.

Han lämnade också framgångssagan ”Veckans brott” – som haft miljonpublik i år efter år.

I stället är han nu TV4:s profil i bland annat egna programmet ”Brottsjournalen”, där GW är expert och Jenny Strömstedt programledare.

Nu har TV4:s program slagit tittarrekord och gått förbi ”Veckans brott”, vilket GW gläds åt, skriver Expressen.

– Jag är så dålig människa att jag tycker att det är kul. Observera att ”Veckans brott” börjar sitt program på torsdagarna direkt efter ”Antikrundan”. De har en och halv miljon pensionärer i ryggen när de börjar sända och dem lyckas de mer än halvera på en timme. Då får man nog anstränga sig eftersom många av dem knappt orkar gripa efter fjärrkontrollen, säger GW till Expressen.

Samtidigt gläds SVT:s Camilla Kvartoft för sin tidigare kollegas skull.

– Jag hade knappt vågat drömma om så här fina tittarsiffror efter att Leif lämnade programmet. Och jag är så glad och överväldigad över alla positiva reaktioner från tittarna. Det är många som verkligen gillar vår nya expertpanel och det gör jag också, säger Camilla Kvartoft till Expressen och fortsätter:

– När Leif och jag sände ihop så hade vi ju unikt höga tittarsiffror och man kan väl konstatera att vi har behållit ungefär hälften av publiken var.

Posted by Veckans brott on Thursday, May 29, 2014

DELA gärna vidare om du också tycker om GW och Camilla och Jenny!

[arve url=”//csp.screen9.com/iframe/YEIoszsDTPuu9Wiyb4A80uKPzcEki5RxTTv-KCHcV4sK99D_8gB8sg-CEGuUD_YM?autoplay=1&mute=1″ aspect_ratio=”1080:1180″ /]