Efter supersuccén i America´s got talent – här är Chris Kläffords starka hyllning till fansen

Chris Kläfford gjorde total succé i amerikanska ”Talang” med först sin version av ”Imagine” och sedan den egna låten ”Something like me”.

Nu har han gått vidare till liveshowen och tokhyllar alla fans för uppbackningen.

Den 30-årige mannen från Lindesberg har vunnit Idol 2017 och turnerat i Sverige med sina covers och egenskrivna låtar. Han har lyckats fånga många hjärtan.

Solklar audition

Men Chris Kläfford chockade nog oss mest alla när han gjorde entré i America´s got talent. Efter en solklar audition med John Lennons ”Imagine” kom han tillbaka till sitt andra uppträdande för att visa mer utav sig själv.

”Dömer mig på grund av mitt utseende”

Han berättade för juryn om att han ville sjunga sin egen låt ”Something like me”.

– Den handlar om folk som dömer mig på grund av mitt utseende. Man vill passa in, säger Chris Kläfford i programmet.

Juryn fick se ännu mer vem den här skäggige mannen från Sverige verkligen var. Han tog alla med storm med den känsliga och briljanta ihopsättningen i låten av hans egna ord och toner.

Fina hälsningen till alla fans

Allt har varit succé så här långt och nu vill Chris Kläfford räcka ut en tacksam hälsning till alla som följer hans resa.

”Det här är så svårt att smälta. Jag kan inte tacka er tillräckligt. Från botten av mitt hjärta – tack så mycket!”, skriver han i ett inlägg på Instagram.

Det är inget snack om att Chris Kläfford har fångat våra hjärtan med sin genuina attityd till människor och hans kärlek till musiken. Man kan knappt vänta på att få höra honom igen i liveshowen, men tills dess:

Se när Chris Kläfford fångar hela publiken med sin egenskrivna låt:

Underbara Chris! Sprid gärna detta vidare för att önska honom ett stort lycka till i liveshowen!