Efter sylvassa utspelet – nu slår Chris Kläfford tillbaka: ”Jag försöker bara…”

Chris Kläfford hånades av Alex Schulman och Sigge Eklund.

Nu slår han tillbaka.

– Det är en dans som man inte över huvud taget kan bjuda upp mig till, säger han i Nyhetsmorgon.

Chris Kläfford är namnet på allas läppar just nu. Efter sina magiska framträdanden i ”America’s got talent” har han nu även gjort succé utomlands. På Youtube har hans audition fått miljontals visningar.

Men alla verkar inte lika förtjusta i artisten.

I sin podcast valde duon Alex Schulman och Sigge Eklund att håna Kläfford. Anledningen: Det framkommer inte i programmet att han redan har en karriär i Sverige.

Alex Schulman och Sigge Eklund om Chris Kläfford

Enligt Aftonbladet ska de skämtsamt sagt att man borde göra något för att avslöja Kläffords ”bluff”.

– Du skulle då starta en Facebook-grupp som skulle föreslå att ”vi ses den 20 augusti då finalen av ’America’s got talent’ är och så stormar vi CBS byggnad och rusar in på scenen”, säger Sigge Eklund i podden, uppger Aftonbladet.

– Ni bär på en monitor som visar ”Idol”-finalen.

Alex Schulman menade i sin tur att Kläfford redan förbrukat sin berättelse om hur han kämpar om att slå igenom och att han borde komma med något nytt. Han föreslår att Chris ska fejka att han varit med om en kärnkraftsolycka, skriver tidningen.

– Han kommer in som en jävla grönsak och kan bara prata genom någon typ av maskin som sitter i strupen på honom, skojar Alex Schulman i podcasten.

Här är Chris Kläffords svar

När Chris Kläfford gästade Nyhetsmorgon fick han möjlighet att svara på kritiken.

– Jag läser inte så mycket skvaller över huvud taget. Det är en dans som man inte över huvud taget kan bjuda upp mig till. Jag försöker bara göra det rätta jämt. De (America’s got talent) ville inte höra om var jag var i det exakta tillfället, de ville höra var jag kom ifrån. Det är lustigt att även fast man gör rätt ifrån sig jämt så kommer folk ändå hitta någonting fel i det man gör, säger Kläfford i programmet.

Han menar att det inte är första gången folk ifrågasätter honom. Men Chris tar kritiken med ro.

– Ingen kan ta det ifrån mig, allt slit man gjort och alla gig och alla timmar man lagt ner för att bli bra på någonting.

Bra rutet, Chris! Han förtjänar verkligen all framgång!

Dela om du också tycker det!