Eric har skapat en drömsemla för alla chokladälskare

Först kom semmelwrappen, sen kom prinsess-semlan och nu kommer nästa tillskott till semmelfamiljen – chokladsemlan. En bomb av choklad som får alla chokladälskare att smälta. Bakom succén ligger Ica Maxi stormarknad Borlänge, som lovat sina kunde en ny semla varje vecka. 

Dem omtalade prinsess-semlan slog ner som en bomb och tog alla Sveriges bakälskare med storm, men nu har den fått konkurrens. En chokladdoppad semla med nutellakräm och kakaogrädde är den senaste semmeltrenden, skapad av bagare på Ica Maxi stormarknad Borlänge.
– Jag försökte få fram krispigheten, det är så lätt att det blir samma konsistens rakt igenom. Jag doppade själva bullen i choklad så att den liknar en biskvi, säger bagaren Eric Bäckström till Aftonbladet.  

Facebook/Ica Maxi Borlänge

Semlan presenterades på Ica Maxi Borlänges facebooksida under måndagen och spreds genast som en löpeld över internet, där efterfrågan var enorm. Men Eric och marknadschefen Nicklas Johnsson kommer inte att luta sig tillbaka för det. De har lovat sina kunder att presentera en helt ny semla varje vecka fram till fettisdagen. 

Facebook/Ica Maxi Borlänge

Dela gärna om du vet någon som skulle älska chokladbombs-semlan. 

Publicerad av Newsner, gilla gärna