”Erik gjorde min dag”. Nu hyllas polisens text av tusentals på Facebook.

Polisen besökte och umgicks med barnen på ett ett sommarläger för barn och unga med funktionsnedsättning. Efter besöket skrev områdespolisen Madelen Andersson ett inlägg på Facebook om glädjen på lägret. Nu hyllas hennes ord nu av tusentals, skriver Aftonbladet.

Alla somrarna brukar Jönköpings kommun anordna sommarläger för barn och ungdomar med funktionsnedsättning. Och i år besökte Madelen Andersson, områdespolis i Jönköping, lägret med sin polisbil.

Efter besöket skrev hon ett inlägg på Facebook och la upp en bild på sig tillsammans med 18-årige Erik. Hon inledde inlägget med ”Erik och hans kompisar gjorde min dag. Sista tiden har för mig, och många av mina kollegor, varit ganska tuff. Vi har arbetat med ärenden och händelse som påverkat oss alla, i större och mindre omfattning.”.

Nu hyllas polisens inlägg av tusentals.
– Det är så fantastiskt att få komma ut och träffa de här ungdomarna. Glädjen jag ser hos dem värmer mitt hjärta, säger hon till Aftonbladet.

Erik var en av alla som uppskattade polisens besök på lägret.
– Han är väldigt fascinerad av polisen. Efter att vi varit där förra året så hade han fått en liten komradio och megafon som han hade med sig, så han var förberedd, säger Madelen till Aftonbladet.

Hon fortsätter att berätta det känns bra att visa upp en positiv sida av polisen, då de annars för många är förknippade med brott och elände.

Erik och hans kompisar gjorde min dag.

Sista tiden har för mig, och många av mina kollegor, varit ganska tuff. Vi har…

Posted by Polisen Jönköping on Thursday, June 25, 2015

Vill du ha fler artiklar som denna i ditt flöde så klickar du bara på gillaknappen nedan.